Over Lengerique

Lengerique is de Lingeriewinkel van Santpoort en omstreken waar kwaliteit en goede service centraal staat. In 2006 begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een ware speciaalzaak met een uitgebreide seizoenscollectie. In onze winkel hangen de mooiste lingerie- en badmodemerken overzichtelijk gepresenteerd, zodat u een goed beeld krijgt van het beschikbare assortiment. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie beenmode, shapewear en heren ondergoed.

Onze gekwalificeerde lingerie stylisten staan altijd voor u klaar, zoeken de juiste BH voor u uit, en geven u kleuradviezen. Natuurlijk is uw privacy gegarandeerd in onze ruime paskamers.

Advies

Advies is belangrijk voor aankoop van een beha. Naast de klassieke beugelbeha zijn er zijn inmiddels vele andere typen beha’s beschikbaar, zoals de push-up beha, de balconette, de beugelloze beha, of de sport beha. Alle cupmaten zijn bij ons leverbaar, van A t/m I. Daarnaast bieden wij een verscheidenheid uit basis- of modekleuren met veel of weinig kant. Afhankelijk van de gelegenheid is tegenwoordig voor iedereen de juiste beha beschikbaar, waarbij een goed advies voor de juiste beha, zowel in kleur en type erg belangrijk is.

De juiste beha

De juiste beha verschilt per persoon. Door verschil in borstvorm, borstgrootte en omvang is zowel het type beha, de cupmaat en de omvang van belang. Een verkeerde beha kan rugklachten veroorzaken, terwijl een verkeerde keuze van het type beha de vrouwelijke vorm niet goed accentueert. Bovenal kan uw figuur veranderen, waardoor de juiste maat bij elke aanschaf opnieuw bepaald dient te worden. Onderzoek heeft aangetoond dat zo’n 70% van de vrouwen niet de juiste beha draagt. Het aanmeten van de juiste beha is vakwerk, evenzo de kleurbepaling. Onze lingerie stylisten zijn hiervoor opgeleid en kunnen u hierin vrijblijvend adviseren.

Badmode

Badmode van de mooiste merken is ook bij ons het gehele jaar leverbaar. Vroeger was de diversiteit van badmode beperkt en enkel op het Hollandse zomerseizoen gericht. Tegenwoordig zijn er vele merken beschikbaar die het gehele jaar door nieuwe collecties uitbrengen. Badmode is tegenwoordig meer dan alleen een bikini of badpak. Om uw set compleet te maken hebben wij pareo’s omslagdoeken, jurkjes en slippers.

We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend een kijkje te nemen in onze gezellige winkel, eventueel onder het genot van een altijd vers gezet kopje koffie of cappuccino. Mocht u het plezieriger vinden om online te bestellen, dan kunt u de nieuwste collecties ook inzien en bestellen op www.lengerique24seven.nl